29. 2. 2020
Zwolle, NL
Venue: Hedon Zwolle
Address: Burgemeester Drijbersingel 7, 8021DA Zwolle, Netherlands

Hedon Zwaar: een avond waarbij standje 10 simpelweg niet hard genoeg gaat. Geen sloom gedoe maar even snoeihard het weekend tegemoet! Na hun geweldige shows in 2016, 2018 en 2019 keert de metal machine uit Siberië voor de 4e maal terug naar onze Kleine Zaal.

WELICORUSS
In de afgelopen jaren heeft Welicoruss snel naam gemaakt in Rusland, maar om Europa te kunnen veroveren verhuisde de band naar Praag. Inmiddels is de band een graag geziene gast op podia in Duitsland, Polen, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland. Na ontelbare shows en tours langs de zalen en grotere festivals van Europa en een nieuw album in aantocht, is het hoog tijd hen opnieuw naar Nederland te halen met het podium van de Kleine Zaal als strijdtoneel.

Shagor
Verwekt in 2018 en tot wasdom komend in 2020. Overdonderend doch hypnotiserend, schurend doch bedwelmend, atmosferisch doch dissonant: een enkel label zou Shagor tekort doen. Opererend uit midden Nederland stort Shagor een oorverdovende stilte en een heilzame leegte over de luisteraar. Shagor zal deze avond diens debuut op podium maken met hun eerste live show ooit! Zorg dat je op tijd bent dus!